Power Pulse 402 T

Power Pulse 402 T

De Power Pulse 402T is een professionele driefasige inverter lastoestel (400A 100% bij 40°C) met separate draadafwikkelkast WF104.Naast de MIG/MAG modus zijn ook beschikbaar : MMA, TIG DC HF en Arc Air snijden en gutsen.
Een veelheid aan synergische MIG-MAG synergische programma’s om bij het even welk type van lasdraad de keuze te vergemakkelijken van de juiste lasparameters :
MAT (type lasdraad)
ø (diameter lasdraad)
Gas (soort beschermgas)
Lasparameters (draadsnelheid, ampères of materiaaldikte)

Dankzij Pulse HS:
1. Aanzienlijke toename van de lassnelheid
2. Toename van de neersneltsnelheid (kg/h)
3. Diepere penetratie, minder kans op verbindingsfouten en vervormingen
4. Minder warmte-inbreng nodig

Dankzij Power Focus:
1. Diepere penetratie, minder kans op verbindingsfouten en vervormingen
2. Aanzienlijke toename van de lassnelheid
3. Stabielere lasboog zelfs bij een langere uitsteeklengte
4. Lagere kosten bij mechanische voorbereidingen

Het TIG-DC is hier geoptimaliseerd dank zij :
TIG PULS (tot 2.5 kHz) en TIG PULS SYN (Synergisch)
De Dynamic Arc (Dynarc) functie voor betere laspenetratie en boogstabiliteit. Vermijdt elke kleving van het basismetaal met de elektrode en past de lasboog aan bij elke beweging van de lastoorts in elke lasomstandigheden.
De functie Q-Start zorgt voor een betere hechting tussen de platen en minimaliseert de hechttijd bij het begin van het lasproces.
De Multi-Tack functie. Hiermee kan de warmteafgifte tijdens het lasproces worden geminimaliseerd en vermindert het de oxidatie van het basismateriaal. Hierdoor kunnen eventuele nabehandelingen zoals beitsen worden vermeden.
De Q-spot functie maakt het mogelijk om heel nauwkeurig en precies de plaathechting uit te voeren met een minimale warmte-inbreng en vervorming en laat toe om de positonering van de electrode precies uit te voeren.