Cruiser 502T Synergic

Cruiser 502T Synergic

De Cruiser 502T H2O Synergic is een professionele driefasige inverter(met inschakelduur 100% 400A bij 40°C) met separate draadafwikkelkast voor MIG-MAG, MMA, TIG-DC HF lassen en ARC AIR snijden en gutsen.

Een veelheid aan synergische MIG-MAG synergische programma’s  om bij elk type van lasdraad de keuze te vergemakkelijken van de juiste lasparameters.

MMA, ARC AIR en MIG-MAG lasprocedures zijn rechtstreeks te selecteren op het bedieningspaneel van de draadafwikkelkast.

Microprocessor, inverter technologie, digitale displays, synergische programma’s en memorisatie van lasprogramma’s verzekeren een compleet repetitief lasproces.

De innovatieve WECO unieke HAC (Hybrid Arc Control) zorgt voor een stabiele, rustige MIG/MAG lasboog met zo weinig mogelijk spatten tijdens het lassen en een excellent smeltbad.

De Weco Speciale HF control garandeert een 100 % snelle en zeer nauwkeurige boogonsteking.

Het TIG-DC is hier geoptimaliseerd dankzij:

TIG PULS (tot 2.5 kHz) en TIG PULS SYN (Synergisch)

De Dynamic Arc (Dynarc) functie voor betere laspenetratie en boogstabiliteit. Vermijdt elke kleving van het basismetaal met de elektrode en past de lasboog aan bij elke beweging van de lastoorts in elke lasomstandigheden.

De functie Q-Start zorgt voor een betere hechting tussen de platen en minimaliseert de hechttijd bij het begin van het lasproces.

De Multi-Tack functie. Hiermee kan de warmteafgifte tijdens het lasproces worden geminimaliseerd en vermindert het de oxidatie van het basismateriaal. Hierdoor kunnen eventuele nabehandelingen zoals beitsen worden vermeden.

De Q-spot functie maakt het mogelijk om heel nauwkeurig en precies de plaathechting uit te voeren met een minimale warmte-inbreng en vervorming en laat toe om de positonering van de electrode precies uit te voeren.