Cruiser 502

Cruiser 502
De Cruiser 502 is een professionele driefasige inverterstroombron voor MMA en TIG-DC lassen met uitstekende laseigenschappen.
Er kan gemakkelijk met laselektroden tot 8 mm diameter gelast worden dankzij een lasstroom van 400A met inschakelduur van 100% bij 40°C.
De Cruiser 502 is ontworpen om te kunnen werken in zware werkomstandigheden zoals in de scheepsbouw, proffessioneel onderhoud, offshore, herstellingen en zware metaalconstructies.
Voor piping en toepassingen in petrochemie is de Digital control en uitstekend lassen met cellulose electroden is een optimale combinatie.
Bij het Arc Air proces kan met carbon electroden tot diameteter 6 mm gegutst worden.
Regelbare functies zoals Hot Start en Arc Force zorgen in het MMA electrode lassen voor een betere boogontsteking en vloeiend lassen.
De Anti Stick verhindert het vastvriezen van de laselektrode.
De Cruiser 502 kan gemakkelijk worden opgewaardeerd tot een Cruiser 502 MIG/MAG door er een draadaanvoersysteem, tussenkabel en eventueel een wagentje en koeleenheid er op aan te sluiten.
Ventilator en ingebouwde Wind tunnel beschermen de electronische componenten tegen stof en zout en verhoogt de betrouwbaarheid van het toestel.
Microprocessor controls voor real-time lasparameters.
Digitale display voor instellen en aflezen van de lasparameters.
Lift TIG DC ontsteking vermindert Wolfram insluitsels.
Wagentje en afstandsbediening in optie verkrijgbaar.