Cruiser 502 Synergic

Cruiser 502 Synergic
De Cruiser 502 H2O Synergic is een professionele driefasige inverter (Inschakelduur 100% 400A bij 40°C) met separate draadafwikkelkast voor MIG-MAG, MMA, MMA-cellulose, Lift TIG-DC lassen en ARC AIR snijden en gutsen.
Een veelheid aan synergische MIG-MAG programma’s om bij elk type lasdraad de keuze te vergemakkelijken van de juiste lasparameters.
De stroombron kan gemakkelijk worden ingezet op moeilijke te werken plaatsen dankzij het robuust ontwerp van de M-trolley.
De WF 103 aandrijfeenheid met electrodehouder connector, lange kabel en optionele gasflowmeter, is geschikt voor op scheepswerven.
De WF 105 aandrijfeenheid is geschikt voor elke toepassingen, gaande van middelzware tot zware constructies en automatisatie.
MMA, ARC AIR en MIG-MAG processen zijn direct te selecteren op het bedieningspaneel van de aandrijfwagen.
Microprocessor, inverter technologie, digitale displays, synergische programma’s en memorisatie van lasprogramma’s verzekeren een compleet repetitief lasproces.
De WECO unieke HAC (Hybrid Arc Control) zorgt voor een stabiele, rustige MIG/MAG lasboog met zo weinig mogelijk spatten tijdens het lassen en een excellent smeltbad.
3T Modus voor zowel Hot Start als Crater Filling om een optimale inbranding te verkrijgen bij het begin van het lassen en een krater vulling op het einde van de las.
Bijkomende parameters, draadmotoracceleratie, soft start, burn back en nagas zijn extra instellingen voor een perfecte boogontsteking en optimale afbranding van de draad op het einde van de las.
Het modulair concept laat eenvoudige opwaarding van het lassysteem toe.
Mogelijkheid om te lassen in MMA met laselektroden tot diameter van 8 mm.
Lift TIG-DC ontsteking vermindert wolframinsluitsels in het smeltbad.
Koeleenheid inbegrepen.
Op vraag ventilator en ingebouwde Wind Tunnel voor bescherming van de electronische onderdelen tegen stof en zuur en dus zorgt voor verbetering van de duurzaamheid.

Push-Pull toorts inrichting verkrijgbaar voor MIG aluminium lassen.