Cruiser 402 T

Criuser 402 T

Inverter TIG DC Cruiser 402T 3x400V

De Cruiser 402T is een hoog geavanceerd driefasig TIG-DC lasinverter. In TIG-DC modus kan je met dit toestel gemakkelijk gewoon staal, roestvrij staal en koper lassen. De Cruiser 402T is in het bijzonder geschikt voor uiterst nauwkeurige constructies, onder andere in de petrochemische installaties, de voedingsindustrie en andere activiteiten die zeer hoge eisen stellen aan het lassen.

De Weco Speciale HF control garandeert een 100 % snelle en zeer nauwkeurige boogonsteking.

Met dit toestel worden optimale lassen verkregen dankzij:

  • TIG PULS (tot 2.5 kHz) en TIG PULS SYN (Synergisch)
  • De Dynamic Arc (Dynarc) functie voor betere laspenetratie en boogstabiliteit. Vermijdt elke kleving van het basismetaal met de elektrode en past de lasboog aan bij gelijk welke beweging van de lastoorts in gelijk welke omstandigheden.
  • De functie Q-Start zorgt voor een betere hechting tussen de platen en minimaliseert de starttijd van het lasproces.
  • De Multi-Tack functie. Hiermee kan de warmteafgifte tijdens het lasproces worden geminimaliseerd en vermindert het de oxidatie van het basismateriaal. Hierdoor kunnen eventuele nabehandelingen zoals beitsen worden vermeden.
  • De Q-spot functie maakt het mogelijk om heel nauwkeurig en precies de plaathechting uit te voeren met een minimale warmte-inbreng en vervorming en laat toe om de positonering van de electrode precies uit te voeren.

50 programma’s kunnen in het geheugen worden opgeslagen.

Kan uitgerust worden met afstandsbediening en waterkoeling.