Cruiser 402 Synergic

Cruiser 402 Synergic

De Cruiser 402T H2O Synergic Twin Feeder is een professionele driefasige inverter(met inschakelduur 100% 400A bij 40°C) met een DUBBELE separate draadafwikkelkast en DUBBELE flessenhouder.

Met de Twin Feeder kan met twee verschillende rollen lasdraad en twee verschillende gassen worden gelast op dezelfde stroombron.

MMA, MMA-cellulose, Lift TIG-DC lassen en ARC AIR snijden en gutsen zijn hier ook op voorzien.

Een veelheid aan synergische MIG-MAG synergische programma’s om bij elk type lasdraad de keuze te vergemakkelijken van de juiste lasparameters.

De stroombron kan gemakkelijk worden ingezet op moeilijke te werken plaatsen dankzij het robuust ontwerp van de M-trolley.

De WF 105 aandrijfeenheid is geschikt voor gelijk welke toepassingen, gaande van middelzware tot zware constructies en automatisatie.

MMA, ARC AIR en MIG-MAG lasprocedures zijn rechtstreeks te selecteren op het bedieningspaneel van de draadafwikkelkast.

Microprocessor, inverter technologie, digitale displays, synergische programma’s en memorisatie van lasprogramma’s verzekeren een compleet repetitief lasproces.

De innovatieve WECO unieke HAC (Hybrid Arc Control) zorgt voor een stabiele, rustige MIG/MAG lasboog met zo weinig mogelijk spatten tijdens het lassen en een excellent smeltbad.

3T Modus voor zowel Hot Start als Crater Filling om een optimale inbranding te verkrijgen bij het begin van het lassen en een krater vulling op het einde van de las.

Bijkomende parameters, draadmotoracceleratie, soft start, burn back en nagas zijn extra instellingen voor een perfecte boogontsteking en optimale afbranding van de draad op het einde van de las.

De Weco Speciale HF control garandeert een 100 % snelle en zeer nauwkeurige boogonsteking.