Cruiser 322 Synergic

Cruiser 322 Synergic

De Cruiser 322T is een hoog geavanceerde driefasig TIG-DC lasinverter. In TID DC-modus kan je met dit toestel gemakkelijk staal, roestvrij staal en koper lassen. De Cruiser 322T is in het bijzonder geschikt voor uiterst nauwkeurige constructies, onder andere in de petrochemische installaties, de voedingsindustrie en andere activiteiten die zeer hoge eisen stellen aan het lassen.

De Weco Speciale HF control garandeert een 100 % snelle en zeer nauwkeurige boogonsteking.

Met dit toestel worden optimale lassen verkregen dankzij :

TIG PULS (tot 2.5 kHz) en TIG PULS SYN (Synergisch)

De Dynamic Arc (Dynarc) functie voor betere laspenetratie en boogstabiliteit. Vermijdt elke kleving van het basismetaal met de elektrode en past de lasboog aan bij elke beweging van de lastoorts in elke omstandigheid.

De functie Q-Start zorgt voor een betere hechting tussen de platen en minimaliseert de starttijd van het lasproces.

De Multi-Tack functie. Hiermee kan de warmteafgifte tijdens het lasproces worden geminimaliseerd en vermindert het de oxidatie van het basismateriaal. Hierdoor kunnen eventuele nabehandelingen zoals beitsen worden vermeden.

De Q-spot functie maakt het mogelijk om heel nauwkeurig en precies de plaathechting uit te voeren met een minimale warmte-inbreng en vervorming en laat toe om de positonering van de electrode precies uit te voeren.

50 programma’s kunnen in het geheugen worden opgeslagen.

Kan worden uitgerust met afstandsbediening en waterkoeling.